Naantalissa, ja muuallakin Suomessa on ollut tarjolla kuumaa kesää. Rakastan kesää koska pääsen mereen uimaan, mutta en ehkä tarvitsisi näin paljon kuumuutta. Osku ja Possu riehuu aamut ja illat, mutta päivät nukkuu ja lekottelee. Ja se riehuminen on aika homoeroottista ja äänekästä. Mutta ei haittaa, mussukoita ne on silti.

Joulukuussa pääsen Tavastialle Gogol Bordellon keikalle ja se on suuri ilon asia! Vaikka en ole kauhea pimeyden ja kylmyyden fani, niin silti minun on todettava että haluaisin joulukuun koittavan pian.

 

Huomenna lauantaina vaihdan totaalisen vapaalle ja lähden juomaan ja nauramaan kavereiden kanssa. Illasta ja yöstä tulee varmasti riehakas, äänekäs ja hauska! Nökötys minussa on kaivannut suuresti täysin vapauttavaa illanviettoa! Katsotaan jos saisin tänne raportoitua miten lauantai meni.

Lähitulevaisuudessa pääsen aloittamaan tuotteideni myynnin yrittäjänä', ja se lämmittää mieltä. Työtilat löytyi yllättävän läheltä ja muutamia hankintoja tarvitsee vielä tehdä. Sitten alkaa firman pyöritys täydellä teholla.