Mars ulos ja lenkille!

Tästä päivästä alkaa Nökötyksen kunnon kohottaminen! Miten sitä edes kehtaa ajatella siirtyvänsä uudelle vuosikymmenelle rapakunnossa? Ensimmäinen lenkki on takana ja kyllä otti koville! Lenkin loppuun oli säästetty mahtava ja mystinen ylämäki joka sai minut puuskuttamaan ja haukkomaan henkeä. Reisien lihakset valahti maitohapoille ja rappukäytävän raput oli todella ihan veltoilla jaloilla matelemista. Mutta minä selvisin! Selvisin ensimmäisestä treenipäivästäni! Nökötys on saanut pienen hetken kokea olevansa oman elämänsä sankari! MIELETÖNTÄ!!!!!!!!!!

Siirrytäänpä kuntoilusta kissoihimme. Toinen on viikon ajan tuhonnut valtavaa pahvilaatikkoa, ja toinen on yrittänyt väen väkisin ängetä pienen pieneen jäätelölaatikkoon. Siinä se Morris nukkuu päiväunensa, eikä unia haitaa se että puolet kissasta on laatikon reunojen ulkopuolella. Mahtavat unenlahjat kollilla.

Huomenna on suunnitteilla iltapäivän viettoa Turussa ja perjantaina matka jatkuu Tampereelle. Särkänniemi olkoon valmis vastaanottamaan Nökötyksen ja hänen seurueensa. Siitä tulee hauskaa!

Se on moro tältä päivältä!